Hoe leuk is het om je werknemers en relaties aan het einde van het jaar te verrassen met een uniek cadeau? Bij Boerderijwinkel Lagerweij maken we unieke kerstpakketten op maat. Stuk voor stuk gevuld met lekkere producten uit de streek. We leveren kerstpakketten in grote en kleine oplages en in overleg bezorgen we de pakketten op de gewenste locatie.

Kerstpakket op maat

In onze boerderijwinkel kun je zien welke producten we in ons assortiment hebben en een eigen kerstpakket uitkiezen. We helpen je graag met het samenstellen van een mooi pakket. We houden daarbij rekening met je wensen, het budget en een eventueel thema. Het handigste is om een afspraak te maken in onze winkel, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben.

Neem contact op

Samengestelde kerstpakketten

Je kunt ook kiezen uit de door ons samengestelde kerstpakketten. We hebben drie pakketten in van verschillende prijzen samengesteld. Deze pakketten vind je hieronder. Ook deze kerstpakketten kunnen we in elke gewenste oplage leveren. In overleg bezorgen wij ze ook op de gewenste locatie. Neem contact op met onze Boerderijwinkel om uw wensen te bespreken.

Neem contact op