PRODUCTEN VAN TELERS UIT DE REGIO

Naast diverse soorten eieren leveren wij ook verschillende soorten streekproducten, zoals jam, groente, fruit en onze eigen Delikaat® Scharrelroom. Deze ambachtelijke producten kopen wij rechtstreeks bij telers uit de omgeving. Hierdoor kunnen wij een breed en uniek assortiment ambachtelijke producten aanbieden in onze boerderijwinkel. Hierbij streven wij naar een constante kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alles zo vers mogelijk! Benieuwd naar ons assortiment? Kom eens langs en bekijk alle producten in de boerderijwinkel!

Groente en fruit

Boerderijwinkel Lagerweij werkt samen met allerlei telers in groente en fruit uit de regio. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen we jou de meest verse producten aanbieden. We hebben verse appels, peren en sinaasappels. Maar ook uien, aardappels, champignons, bloemkolen en paprika’s vind je in de winkel. Naast een vast assortiment hebben wij ook diverse seizoensproducten, zoals aardbeien, kersen en asperges. Kom langs in de winkel voor het actuele aanbod.

Vlees

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan vleesproducten. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 40 soorten vlees. Daarbij selecteren wij altijd het vlees met de beste kwaliteit. Kipfilet, spareribs en kipshoarma zijn onze populairste vleesproducten, maar we hebben ook rollade, worstjes en gehaktballen. Ook voor de barbecue hebben we een groot aanbod. Bezoek onze boerderijwinkel en ontdek wat we nog meer hebben.

Zuivel

In onze koelingen vind je ook een ruime keus aan zuivelproducten. We hebben allerlei soorten yoghurt, zoals vanille yoghurt, aardbeien yoghurt en chocoladevla. Ook lekkere boeren kazen en dips voor bij de borrel vind je in ons zuivelschap.

BEZOEK DE WINKEL

BOERDERIJ WINKEL BEZOEKEN

Wat is er nu lekkerder dan al je producten vers halen bij de boer? Bezoek onze boerderijwinkel in Buurmalsen. Je vindt er eieren, groente, fruit, streekproducten en nog veel meer. Vanuit de boerderijwinkel kun je onze kippen voorbij zien scharrelen. Het grote raam biedt ruim zicht over de gehele stal waar kippen rustig scharrelen tussen het stro.

LEES MEER