Boerderijwinkel Lagerweij:
Een begrip in de Betuwe

In onze boerderijwinkel in de Betuwe vind je de lekkerste producten. Naast dagverse scharreleieren van onze eigen kippen, vind je er ook groente en fruit, vlees en zuivel. We werken samen met telers en ondernemers uit de regio. De lijnen zijn kort, waardoor we jou de meest verse producten kunnen bieden.

BEZOEK DE BOERERIJWINKEL

Producten in onze boerderijwinkel

In onze winkel hebben een gevarieerd aanbod. Lees verder over ons assortiment of kom langs in de winkel.

Delikaat® Scharrelroom

Betuwse scharrelroom, ambachtelijk bereid op onze eigen boerderij. Onze Delikaat scharrelroom is gemaakt van onze eigen eieren. Dat maakt Delikaat lekker, zacht en romig. Vooral met een flinke toef slagroom! Maar wist je dat je veel meer kunt doen met onze scharrelroom? Gebruik Delikaat als topping op een cake en bij een bolletje ijs. Wanneer ga jij ‘m proeven?

Meer over Delikaat
Delikaat scharreloom uit de Betuwe

BOERDERIJ WINKEL BEZOEKEN

Wat is er nu lekkerder dan al je producten vers halen bij de boer? Bezoek onze boerderijwinkel in Buurmalsen. Je vindt er eieren, groente, fruit, streekproducten en nog veel meer. Vanuit de boerderijwinkel kun je onze kippen voorbij zien scharrelen. Het grote raam biedt ruim zicht over de gehele stal waar kippen rustig scharrelen tussen het stro.

Maandag t/m zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur

Zondag: Gesloten

Bezoek onze winkel