Delikaat® is een heerlijke scharrelroom die we al jaren zelf maken. Op onze boerderij in Buurmalsen, de Betuwe, scharrelen onze kippen vrij rond in een overdekte stal en leggen dagelijks kakelverse eieren. Deze scharreleieren zijn het belangrijkste ingrediënt in het unieke recept van Delikaat. Ze maken onze scharrelroom extra lekker, zacht en romig.

Delikaat is verkrijgbaar in drie varianten, waaronder een eenpersoons portie. Zo hoef je geen hele fles scharrelroom open te maken om een momentje voor jezelf te creëren.

Variëren met scharrelroom

We kennen allemaal de klassieke scharrelroom met een flinke toef slagroom. Maar wist je dat je veel meer kunt doen met Delikaat? Onze scharrelroom heeft een zachte vanillesmaak, waardoor je het met veel gerechten kunt combineren. Probeer eens iets nieuws Gebruik Delikaat als topping op een cake, bij een bolletje ijs of probeer eens iets nieuws zoals eigengemaakte tiramisu.

  • Toetjes

  • Taart en cake

  • Pancakes en poffertjes

Wil je onze kippen zien scharrelen?

Delikaat is verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Kom eens langs en zie met eigen ogen waar onze scharrelroom vandaan komt. In de winkel hebben we een groot zichtraam waar je uitkijkt op onze overdekte uitloopstal. Hier kun je onze kippen op hun gemak zien scharrelen door het stro. Naast scharrelroom vind je bij ons ook verse eieren, vlees, kaas en diverse streekproducten.

Bezoek boerderijwinkel