Bij Lagerweij Eieren zijn we per direct op zoek naar een Bezorger op oproepbasis. Wij zijn een pluimveebedrijf met eierhandel uit de Betuwe. Wij zijn gevestigd in Buurmalsen, waar onze kippen per dag ongeveer 60.000 eieren produceren. Lagerweij Eieren begon als pluimveebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot leverancier van scharreleieren.

Wat ga je doen?

Als Bezorger bij Lagerweij Eieren ben je veel op de weg te vinden. Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van eieren bij onze klanten verspreid over Nederland. Je begint je werkdag bij ons pluimveebedrijf in Buurmalsen, waar je vervolgens overstapt op één van onze drie bedrijfsbussen.

Wat vragen we van jou?

Opleiding of ervaring is voor deze functie niet nodig. Wij zoeken gemotiveerde en flexibele mensen die graag willen werken en leren. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Buurmalsen en hebt eigen vervoer naar ons pluimveebedrijf. Je beschikt over een rijbewijs B.

Dit bieden we jou:

Goede arbeidsvoorwaarden

Uren in overleg

Solliciteren

Spreekt deze flexibele functie je aan? Stuur dan een mail naar info@lagerweijeieren.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gertjan Lagerweij via het telefoonnummer 06 15486543. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet tot snel!